Klein Grond BezitLandarbeidersvereniging Dirksland
 

Van de voorzitter - Diana van Oostende

Beste tuinders,

De laatste tijd krijgen we heel veel water en van winter is er nog geen sprake! Deze periode een inleiding naar een periode van rust? Echter niet als je een (moes)tuin bezit. Dit is het moment om vooruit te kijken naar een nieuw seizoen; beplantingsplan, borders etc. in orde maken, mest rijden, ga zo maar door. Vooral ook een periode om eens grondig op te ruimen. Laat niets rondslingeren en breng het eventueel naar het stort. Controleer opstallen op deugdelijkheid vooral met betrekking tot mogelijke gevolgen bij veel wind of storm.
Afgelopen jaar heeft het bestuur regelmatig een “schouw” met betrekking tot de kwaliteit van onderhoud van de tuinen gehouden. Niet altijd was dit het gewenste resultaat. Er zijn hiervoor meerdere brieven uitgegaan en er zijn meerdere leden gestopt met tuinieren, vrijwillig of niet. Hierdoor is de wachtlijst iets verkleind.

Echter hanteren we nog steeds een wachtlijst dus de verhuur gaat gelukkig prima.
Ook het klusteam bestaande uit Daan, Joop en Arie hebben aardig aan de weg getimmerd. Onze dank hiervoor. Zonder hen zouden de complexen er heel anders uitzien!

Wanneer je adres, mailadres of telefoonnummer wijzigt, willen wij dat graag opnemen in onze ledenadministratie. U kunt dit doorgeven aan de secretaris via kgbkleingrondbezit@gmail.com.

Vanaf 10 februari 2024 geldt er weer een nieuw rooster voor het sluiten van de hekpoorten op complex A en C. Zet u s.v.p. de datum in de agenda?

Voor de laatste dagen van het jaar veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen, veel geluk en gezondheid.

Diana van Oostende

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor: